Antena Meniu Search
x

Dinu Patriciu nu s-a prezentat la IML, pentru expertiza medico-legala

Procesul impartirii averii lui Dinu Patriciu se complica. Omul de afaceri nu s-a dus la IML, unde era asteptat pentru expertiza medico-legala. O expertiza ceruta in instanta chiar de cea care i-a stat alaturi doua decenii, sotia lui.

Vezi și

Aceasta vrea sa demonstreze ca Patriciu si-a pierdut discernamantul, iar ea trebuie sa-i administreze toata averea.

Doi psihiatri, un medic legist si un psiholog l-au asteptat dimineata, pe Dinu Patriciu, pentru a stabili daca acesta este sau nu in deplinatatea facultatilor mintale. Omul de afaceri ar fi plecat la Londra.

Dinu Patriciu i-a anuntat pe medici ca nu se poate prezenta la efectuarea expertizei medico-legale. Ca atare, anchetatorii vor anunta instanta de acest fapt, iar magistratii vor programa o alta data.

Expertiza include un interviu facut de doi medici psihiatri si un legist, dar si o serie de teste psihologice.

Dinu Patriciu sustinea, in urma cu cateva saptamani, ca va face expertiza medico-legala pentru a pune capat scandalului declansat de sotia sa. Aceasta vrea sa demonstreze ca omul de afaceri si-a pierdut mintile si are nevoie de un tutore.

Dana Patriciu a depus si o plangere la DIICOT prin care-l acuza pe omul de afaceri ca a incercat sa vanda bunuri ce apartin familiei, fara sa-i ceara si ei acordul.

Sotii Patriciu se cearta si in ceea ce priveste valoarea averii. Pe cand Dana Patriciu solicita instantei sa imparta doua miliarde de euro, omul de afaceri sustine ca mai are doar 190 de milioane.

Dana Patriciu a cerut suspendarea procesului de divort pana cand se va stabili daca omul de afaceri are sau nu discernamant. Procesul a fost programat pe 29 mai, dar verdictul ar putea fi amanat in lipsa expertizei medico-legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dinu Patriciu nu s-a prezentat la IML, pentru expertiza medico-legala