Antena Meniu Search
x

Demisă după ce şi-a înregistrat asistentele în timp ce îi maltratau pe copii

Caz revoltător în Galaţi. O înregistrare făcută la un centru pentru copii cu dizabilităţi din Galaţi scoate la iveală chinurile la care sunt supuşi cei mici. Bătăi, ameninţări, înjurături. Cea care a făcut sesizarea este chiar directoarea centrului. Drept "răsplată", femeia a fost suspendată din funcţie.

Vezi și

 Înregistrările sunt atât de dure încât te fac să te cutremuri. Se aud doar zbieretele asistentelor şi plânsetele celor mici, dovadă a torturilor pe care copiii le îndurau.

Cea care a făcut înregistrarea este chiar fosta directoare a centrului de plasament pentru copii cu dizabilităţi din Galaţi. A auzit un copil vorbind urât şi a decis să pună pe ascuns, un reportofon, ca să afle cine l-a învăţat. Aşa a aflat că, după ce ea pleacă acasă, cei mici sunt ţinuţi în pumni şi ameninţări.

După ce au ascultat înregistrările, cei de la protecţia copilului au decis s-o dea afară pe una dintre asistente. Şi, odată cu ea şi pe directoarea care a făcut sesizarea.

Pe înregistrare sunt însă cel puţin 3 voci diferite care ţipă la copii. Poliţia a decis să ia măsuri. La centru sunt cazaţi 50 de copii şi tineri de la 6 luni la 23 de ani, toţi cu probleme psihice, de care se ocupă 54 de angajaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Demisă după ce şi-a înregistrat asistentele în timp ce îi maltratau pe copii