Antena Meniu Search
x

Directorul de la Marie Curie, demis

Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu l-a demis marti pe directorul Spitalului "Marie Curie" din Capitala, Gabriel Smarandache, urmand ca in locul acestuia sa fie numit Daniel Buzatu, fost director al unitatii sanitare

Eugen Nicolaescu a declarat intr-o conferinta de presa ca Smarandache este demis pentru ca nu avea act aditional la contractul de management pe 2012 , fiind singurul mangaer de spital din tara in aceasta situatie.

Ministrul a precizat ca a discutat pentru ocuparea functiei de director al Spitalului de Copii "Marie Curie" cu Daniel Buzatu, care a acceptat sa preia conducerea unitatii. Acesta a mai fost director al Spitalului "Marie Curie" in perioada 2006 - 2009, fiind demis de fostul ministru al Sanatatii Ion Bazac, pe motiv ca nu era de profesie medic, conform Mediafax.

Daniel Buzatu, avocat de profesie, a fost sustinut atunci de aproximativ 95 la suta din angajatii spitalului, care i-au trimis o scrisoare lui Bazac pentru patrarea sa in functie. Buzatu este sustinut si in prezent de sefii de sectii ai Spitalului "Marie Curie".

Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu i-a cerut lui Gabriel Smarandache, sa-si inainteze demisia pana marti, altfel il va demite, apreciind ca managementul Spitalului "Marie Curie" este "sub orice critica".

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Directorul de la Marie Curie, demis