Antena Meniu Search
x

Dispărut în drum spre mănăstire

Un bărbat de 62 de ani din judeţul Ialomiţa a plecat la mănăstire, dar a dispărut fără urmă. De joi după-amiază rudele îl caută cu disperare. Plecase la biserică să i se facă slujbe pentru că avea impresia că e posedat.

Vezi și

 Coincidenţă sau nu, biserica a fost devastată chiar în seara în care bătrânul a fost văzut acolo de un călugăr. Florian TOADER a dispărut fără urmă joi seara. I-a spus soţiei că se duce la mănăstire să se roage.

Avea probleme cu alcoolul. Încerca să se lase de băutură. Doar că fără tratament corespunzător, începeau crizele. Bărbatul ar fi ajuns la mănăstire şi ar fi petrecut acolo câteva ore bune.

Părintele de la mănăstire a plecat în căutarea celui care făcuse stricăciunile. L-a găsit pe bătrân în apropiere. Părea dezorientat şi n-a recunoscut că a fost în lăcaşul de cult. Nu doar cei din familie l-au căutat pe bărbat. Numeroşi săteni le-au sărit în ajutor.

Florian Toader are 64 de ani, are în jur de un metru şi 65 de centimetri înălţime şi 60 de kilograme. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă de culoare înschisă, purta pantaloni negri, cizme de cauciuc şi o căciulă rusească, neagră. Dacă îl vedeţi, anunţaţi cea mai apropiată secţie de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Dispărut în drum spre mănăstire