Antena Meniu Search
x

Distracţie la cote maxime la malul mării ! A început festivalul Neversea

S-a dat startul distracţiei la malul Mării Negre! Neversea a adunat o mulţime de oameni care au numărat zilele până la începerea celui mai mare festival de pe Litoral!

Vezi și

S-a dat startul distracţiei la malul Mării Negre! Neversea a adunat o mulţime de oameni care au numărat zilele până la începerea celui mai mare festival de pe Litoral!

Porţile magice s-au deschis de aseară, iar pe scenă au urcat cei mai în vogă artişti ai momentului. Tiesto, Rita Ora sau Lost Frequencies au făcut o atmosferă de zile mari şi un show incendiar.

Polul distracţiei e la malul mării, iar cel mai aşteptat festival a început cu o atmosferă de zile mari. Ce să mai... e NEVERSEA, evenimentul ce a adunat pe Litoral zeci de mii de oameni nerăbdători să păşească pe tărâmul celei mai tari petreceri.

Atmosfera a fost incendiară încă din prima seară de festival. Păi cum altfel ar fi putut fi un eveniment de un asemenea calibru. 

Şapte scene, milioane de lumini, de lasere şi efecte speciale şi zeci de difuzoare uriaşe au întâmpinat turiştii dornici, parcă mai tare ca niciodată, de distracţie.

DJ Tiesto, Rita Ora, Mike Perry, Lost Frequencies, Tujamo şi mulţi alţii au concertat aseară la Neversea.

Cu toţii au depăşit cu mult aşteptările publicului, căci fanii au fost în delir. Au fredonat non-stop, la unison, piesele celebrilor artişti.

Prima noapte la Neversea a fost fabuloasă, iar turiştii au petrecut până dimineaţă, pe plajă.

Şi nu au obosit deloc! Din contră, căci a fost doar începutul. Urmeză alte două nopţi incendiare pe muzica a peste o sută de artişti din lumea întreagă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Distracţie la cote maxime la malul mării ! A început festivalul Neversea