Antena Meniu Search
x

DNA i-a chemat la audieri pe patronii tabloidelor

Dosarul de trafic de influenţă în care sunt cercetaţi patronii unui trust de presă mondenă scoate la iveală afaceri necurate dintre aceştia şi cele mai exclusiviste cercuri din înalta societate.

Vezi și

Dosarul de trafic de influenţă în care sunt cercetaţi patronii unui trust de presă mondenă scoate la iveală afaceri necurate dintre aceştia şi cele mai exclusiviste cercuri din înalta societate. Secretele aflate de ziariştii de scandal folosite împotriva vedetelor, afaceriştilor şi politicienilor, ar putea ajunge acum sub ochii procurorilor anticorupţie. 

După zeci de percheziţii, DNA i-a chemat la audieri pe patronii tabloidelor deveniţi oameni de afaceri prosperi. Fostul ziarist de scandal Orlando Valache, actual patron al firmei CancanTV SRL, a evitat să răspundă la întrebări în faţa camerelor. Valache fost citat în dosarul de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Surse juridice spun că adevărata ţintă a procurorilor DNA este însă Radu Budeanu. Cel care a pus bazele trustului de presă de scandal şi care le-a predat anul trecut frâiele afacerii celor mai buni prieteni ai săi: Orlando Valache şi Radu Călin Prunaru.

Relaţiile şi banii făcuţi din "cancanuri" i-au impulsionat pe cei trei prieteni să facă şi alte afaceri. Şi-au deschis un salon de înfrumuseţare cu circuit închis, destinat numai vipurilor. Şi un restaurant, într-o zonă exclusivistă, unde clienţii casei sunt personaje controversate din lumea afacerilor şi politicieni.  Orlando Valache şi Radu Prunaru se invart în cercuri cu oameni extrem de influenti. La restaurantul de lux al celor doi aveau loc discuţii cu Elena udrea sau Dorin Cocoş.

Ziaristul Radu Prunaru s-a afirmat ca unul dintre foştii iubiţi ai Elenei Băsescu.

Afacerea cu scandaluri de presă i-a adus cei mai mulţi bani lui Radu Budeanu. La 37 de ani, fostul ziarist şi şef al mai multor reviste de scandal şi tabloide, are o avere estimată neoficial la peste 20 de milione de euro Despre Radu Budeanu se spune că s-ar număra printre membrii exclusivistului "grup Monaco" din care fac parte oameni extrem de bogaţi şi influenţi ca Ion Ţiriac, Elan Schwartzenberg- fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, Bebe Ionescu-socrul Elenei Băsescu sau Adriean Videanu- fost ministru al economiei. Surse din anchetă spun că procurorii l-ar fi citat în străinătate pe Radu Budeanu, fostul patron al ziarelor de scandal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » DNA i-a chemat la audieri pe patronii tabloidelor