Antena Meniu Search
x

Doi ani de la Colectiv. ”Marşul Chitarelor”, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din club

În memoria celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din clubul Colectiv, zeci de rude, prieteni şi apropiaţi au pornit într-un marş.

Vezi și

În memoria celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din clubul Colectiv, zeci de rude, prieteni şi apropiaţi au pornit în urmă cu puţin timp într-un marş al Chitarelor. Toţi cei care vor să aprindă o lumânare o pot face în Piaţa Bucur. Acolo se vor afla şi supravieţuitori ai tragediei.

E marşul tuturor celor pentru care #colectiv a devenit un Univers: al durerii, al luptei pentru supravieţuire şi al aducerii aminte de cei care-au murit în urmă cu doi ani în Iadul din clubul Colectiv. 64 de îngeri.

Sunt sute de oameni aici. Au pornit din parcul de la Piaţa Unirii şi se îndreaptă către Piaţa Bucur, acolo unde, unii dintre cei care au supravieţuit incendiului şi sunt acum aici, nu au avut puterea să se întoarcă până azi.

În această seară se va cânta în jurul monumentului şi se va aprinde câte o lumânare pentru fiecare dintre cei care au murit. Prima melodie care va răsuna va fi cea a trupei Goodbye to Gravity - Back to life.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi ani de la Colectiv. ”Marşul Chitarelor”, în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din club