Antena Meniu Search
x

Doi barbati din Ialomita, gasiti morti intr-o masina cazuta in lac

A fost prima si ultima cursa pentru un barbat din Ialomita la volanul masinii pe care abia si-o cumparase. A petrecut pana dimineata intr-o carciuma din sat, impreuna cu un prieten, apoi a urcat la volanul masinii, desi nu avea permis.

Vezi și
N-au mai ajuns… nicaieri.  Au murit in masina pe care unul dintre ei abia si-o cumparase. Si in cinstea careia cei doi prieteni au petrecut duminica, pana tarziu in noapte, atunci cand au hotarat sa plece prin sat dupa cateva sticle cu alcool.

Unul dintre prieteni a urcat la volan, desi nu avea permis. Nu se stie cum a ajuns pe digul de la marginea unui lac de langa satul Fundata. Cert este ca, dupa multe pahare cu alcool, soferul amator n-a mai nimerit drumul. Abia astazi un satean a vazut cum din apa lacului, care nu e mai adanca de un metru si jumatate, ies rotile masinii rasturnate. “Autoturismul era rasturnat, iar pentru a avea acces la trupuruile neinsufletite pompierii au fost nevoiti sa forteze una dintre usi”, a declarat George Damian de la ISU Ialomita.

Trupurile celor doi barbati au fost aduse la mal de scafandri. Cinci copii au ramas acum orfani de tata. Iar doua familii se pregatesc de inmormantare.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Doi barbati din Ialomita, gasiti morti intr-o masina cazuta in lac