Antena Meniu Search
x

Doi copii au ajuns de la săniuş la spital

Imagini de coşmar în Neamţ. Doi puşti de 13 ani sunt în stare gravă la spital după ce au mers la o porţie de săniuş care s-a încheiat tragic.

Vezi și

Unul dintre ei are o lovitură puternică la cap şi a fost preluat de medici în stare de inconştienţă iar prietenul lui are fractură de şold şi urmează să fie operat.

Cei doi copii sunt vecini şi colegi de clasă. Azi-dimineaţă, după ce şi-au făcut temele împreună, s-au hotărât să meargă la săniuş. Nu au stat pe gânduri şi-au pornit spre o râpă din comuna Bicazul Ardelean.

Înainte să pornească însă la vale şi-au legat săniile una de alta iar acest lucru a fost cel care a provocat tragedia. După ce prima sanie s-a oprit într-un copac, cea de-a doua a intrat direct în ea. Băiatul de pe prima sanie s-a ales cu fractură de şold dar prietenul lui s-a lovit grav la cap şi este şi acum inconştient.

Amândoi sunt internaţi la spitalul din Piatra Neamţ. Tot de la săniuş o fată de 12 ani din Roman a ajuns la spital, după ce i-au degerat picioarele.

Ce-i drept, totul s-a întâmplat acum o săptămână, dar mama fetei a dus-o la spital abia acum. Cazul a intrat deja în atenţia protecţiei copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Doi copii au ajuns de la săniuş la spital