Antena Meniu Search
x

Vestea morţii celor doi băieţi ucişi de un şofer începător a şocat un sat întreg. Familiile au decis ca Alin şi Vasile să fie îngropaţi împreună

Doi copii au fost ucişi pe un drum din Bacău de un şofer începător. Alin şi Vasile erau nedespărţiţi şi băteau drumul dintre două sate ca să-şi viziteze rudele. O maşină condusă de un tânăr de 18 ani i-a spulberat pur şi simplu şi i-a aruncat în câmp, unde au murit pe loc. Unul avea 16 ani, celălalt 17 iar vestea că au murit a şocat un sat întreg. Familiile au decis ca Alin şi Vasile să fie îngropaţi împreună.

Vezi și

Doi copii au fost ucişi pe un drum din Bacău de un şofer începător.  Alin şi Vasile erau nedespărţiţi şi băteau drumul dintre două sate ca să-şi viziteze rudele. O maşină condusă de un tânăr de 18 ani i-a spulberat pur şi simplu şi i-a aruncat în câmp, unde au murit pe loc. Unul avea 16 ani, celălalt 17 iar vestea că au murit a şocat un sat întreg. Familiile au decis ca Alin şi Vasile să fie îngropaţi împreună.

O maşină care gonea pe asfaltul ce leagă două sate din Bacău i-a spulberat de pe marginea drumului pe Alin şi Vasile. I-a aruncat în câmp, acolo unde s-a rostologit şi maşina după ce a părăsit drumul. 

La volan se afla un tânăr de 18 ani, care avea permis de 3 luni.  Mai avea un pasager care a fost găsit în viaţă de medic. Pentru Alin şi Vasile nu s-a mai putut face nimic. Au murit pe loc. Aveau doar 17 şi 16 ani. Nu plecau niciodată de acasă unul fără celălalt. 

"Alin mai are 4 frati si Vasilica mai are 3 frati. Copii buni, copii  foarte educati, crescuti de parinti care au stiut greul", spune mătuşa lui Alin.

Pe acelaşi subiect

Alin îşi îngrijea fraţii mai mici, de când părinţii lui au plecat. 

Îngrijea gospodăria şi mergea şi la şcoală. 30 de kilometri, în fiecare zi. În urmă cu exact 40 de zile, Alin şi Vasile şi-au mai pierdut un prieten apropiat. Până în iunie, anul acesta, cei trei au crescut ca fraţii. 

La marginea lanului de porumb unde cei doi prieteni au pierit, fraţii mai mici au aprins lumânări. Au rămas singuri şi îşi aşteaptă părinţii să se întoarcă acasă. 

Cu banii pe care i-au câştigat prin străini, părinţii se vor întoarce acasă să-şi îngroape copiii. Şoferul care i-a ucis este cercetat pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Vestea morţii celor doi băieţi ucişi de un şofer începător a şocat un sat întreg. Familiile au decis ca Alin şi Vasile să fie îngropaţi împreună