Antena Meniu Search
x

Doi indivizi din Bacău au fost arestați pentru tâlhărie

Doi indivizi din Bacău, prieteni, au fost arestaţi după ce au tâlhărit mai multe persoane, în aceeaşi noapte.

Vezi și

Doi indivizi din Bacău, prieteni, au fost arestaţi după ce au tâlhărit mai multe persoane, în aceeaşi noapte. Bărbaţii îşi urmăreau victimele după ce ieşeau din club. Iar în locurile mai ferite le băteau şi le jefuiau. Uneia dintre ele chiar i-au furat maşina, spun anchetatorii.

Cu capul în piept, să nu i se vadă faţa, tânărul de 22 de ani din Roman nu scoate niciun cuvânt. Banii, luaţi cu forţa de la victimele lor, spun procurorii. Persoanele tâlhărite, două la număr, petrecuseră toată noaptea într-un club din centrul orașului. 

Indivizii îi aşteptau la ieşire, îi urmăreau, iar în momentul în care strada era goală, indivizii acţionau. Fiecare separat. Una dintre victime a fost bătută şi i s-au luat banii. Iar cea de-a doua, pe lângă bătaie a rămas şi fără maşină, aceasta fiindu-i furată de unul dintre acuzaţi.

Cu cătuşe la mâini şi probe solide împotriva lui, bărbatul de 34 de ani din Bacău nu recunoaşte nimic. Spune chiar că e o victimă a prietenului său, cu 12 ani mai mic ca el.

Cei doi indivizi au fost duși la Judecătoria Bacău iar magistraţii au dispus arestarea lor preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru tâlhărie calificată și furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi indivizi din Bacău au fost arestați pentru tâlhărie