Antena Meniu Search
x

Caz incredibil în Neamţ! Un tânăr a dispărut fără urmă, plecat să caute un drum prin pădure. Iubita sa l-a aşteptat lângă maşină o noapte întreagă

Tânărul de 27 de ani a dispărut în pădure în căutarea unui drum forestier. O noapte întreagă l-a aşteptat iubita lui în maşină. Dispariţia misterioasă vine după ce, în urmă cu o săptămână, tânărul posta pe Facebook mesaje tulburătoare.

Vezi și

Tânărul de 27 de ani a dispărut în pădure în căutarea unui drum forestier. O noapte întreagă l-a aşteptat iubita lui în maşină. Dispariţia misterioasă vine după ce, în urmă cu o săptămână, tânărul posta pe Facebook mesaje tulburătoare.

Plecaţi într-o drumeţie la mănăstirile din Neamţ, doi tineri din Moineşti au pus autorităţile în alertă.

Fata a rămas în mașină la marginea pădurii, dar iubitul ei ar fi mers să verifice un drum forestier. Atunci l-a văzut ultima oară.

Lăsată singură în pădure, fata nu s-a clintit toată noaptea de lângă maşină, în speranţa că prietenul ei se va întoarce. A fost găsită a doua zi, de pădurari, care au şi alertat autorităţile.

Mai multe echipe de polițiști, jandarmi şi câini de urmă l-au căutat în pădurile din zonă. Două ipoteze au luat în calcul. Tânărul putea să fie rătăcit sau, mai grav, atacat de animalele sălbatice.

Pentru cunoscuţii lui, faptul că a dispărut nu e o pură întâmplare. În urmă cu o săptămână, tânărul posta pe Facebook un mesaj ce a stârnit reacţii de îngrijorare.

"Ultimul meu mesaj pentru românii de pretutindeni. Pare-se ca eu trebuie sa mă călugăresc fiindcă nu mă pot aresta singur pentru nişte fapte penale fictive. Organizaţia teroristă Anonymus, aceeaşi care controlează Statul Islamic şi Al Queda, încearcă de vreo câţiva ani să mă discrediteze şi să inventeze dosare penale ca şi cum aş fi traficant de droguri, carne vie şi, mai nou, terorist'', a scris tânărul pe Facebook.

Şi răspunsul său la comentariul unui prieten a fost şocant.

Prieten: "Te-ai apucat să scrii o nuvelă şi ăsta e primul capitol?"

Tânărul dispărut: "Şi ultimul, credeam că măcar românii între care m-am născut merită o viaţă mai frumoasă, dar m-am înşelat. Plec şi nu mă mai întorc niciodată."

Aseară, un tânăr cu aceleași semnalmente a fost găsit de localnici pe raza unei comune aflată la peste 20 km distanță de mers prin pădure. Era extenuat și oamenii au chemat ambulanţa. Pentru că era incoerent, bărbatul a ajuns și la psihiatrie. Nu a cooperat cu medicii şi a fost lăsat să plece acasă, la cerere. A spus doar că intenționează să ia un tren cu care să ajungă la Bacău. Poliția îl caută în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Caz incredibil în Neamţ! Un tânăr a dispărut fără urmă, plecat să caute un drum prin pădure. Iubita sa l-a aşteptat lângă maşină o noapte întreagă