Antena Meniu Search
x

Doi judecători şi-au găsit maşina cu frânele sabotate

Doi judecători se tem pentru viaţa lor! Gabriela Baltag, preşedinta asociaţiei magistraţilor din România şi soţul ei, şi-au găsit maşina cu frânele sabotate

Vezi și

 Au observat asta când se pregăteau să-şi ducă la şcoală copilul. E cel mai grav atentat la viaţa unor judecători din 2010, când Mona Pivniceru era să fie victima unui accident rutier. Acesteia i s-a desprins o roată de la maşină, în mers.

Preşedinta Asociaţiei Magistraţilor din România, judecătoarea Gabriela Baltag, de la Secţia civilă a Tribunalului Neamţ şi soţul acesteia, judecătorul Vasile Baltag, şeful Secţiei penale a Tribunalului Neamţ au observat că maşina le-a fost vandalizată ieri de dimineaţă.

Soţul judecătoarei s-a dus la un service unde a aflat că cineva a tăiat câteva cabluri de la sistemul de frână.

Criminaliştii incearcă să stabilească dacă este vorba despre o tentativă de asasinat şi au cerut imaginile de la camerele de supraveghere existente în zonă.

Judectoarea Gabriela Baltag e convinsă însă că cei care au sabotat autoturismul au avut grijă să nu fie văzuţi. Povesteşte că locul în care parca de obicei maşina era blocat cu o seară înainte.

Incidentul, este cel mai grav după atentatul la adresa Monei Pivniceru, care e acum judecătoare la CCR. În 2010 o roata de la autoturismul acesteia s-a desprins în timp ce mergea, iar anchetatorii au stabilit că la mijloc a fost o mână criminală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Doi judecători şi-au găsit maşina cu frânele sabotate