Antena Meniu Search
x

Doi morţi şi 12 răniţi! Două microbuze s-au ciocnit, după ce unul dintre șoferi ar fi adormit la volan

Plan roşu de intervenţie în judeţul Mehedinţi! Două microbuze în care se aflau - în total - 17 oameni s-au ciocnit frontal. Două persoane au murit, iar 12 au fost transportate la spitalele din Drobeta-Turnu Severin şi Filiaşi.

Vezi și

Plan roşu de intervenţie în judeţul Mehedinţi! Două microbuze în care se aflau 17 oameni s-au ciocnit frontal. Două persoane au murit, iar 12 au fost transportate la spitalele din Drobeta-Turnu Severin şi Filiaşi.

Era ora 6 dimineaţă când s-a produs nenorocirea. În microbuzul care venea din Italia erau nouă persoane care mergeau acasă, la Filiaşi. Mai aveau doar zece km până să ajungă, când, pe sensul lor de mers, a pătruns un alt microbuz al cărui şofer ar fi adormit la volan.

Acesta era în maşină cu opt oameni, toţi din aceeaşi familie. Plecaseră din Argeş şi mergeau la Timişoara să vândă linguri de lemn. Conducătorul auto a murit pe loc.

Răniţii grav au fost transportaţi la Spitalele din Craiova, cei fără probleme majore, la Filiaşi şi Drobeta-Turnu Severin.

În urma accidentului, traficul a fost blocat mai bine de două ore şi a fost deviat pe drumurile lăturalnice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Doi morţi şi 12 răniţi! Două microbuze s-au ciocnit, după ce unul dintre șoferi ar fi adormit la volan