Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un mort şi patru răniţi grav într-un accident rutier produs pe DN 2 E85 în judeţul Buzău (VIDEO)

O persoană au murit, iar alte patru au fost grav rănite într-un accident rutier produs, vineri după-amiază, pe DN 2 E85, în judeţul Buzău, după ce o femeie a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina pe care o conducea s-a izbit de un parapet, după care s-a răsturnat.

de Redactia Observator

la 02.06.2017 , 19:10

O persoană au murit, iar alte patru au fost grav rănite într-un accident rutier produs, vineri după-amiază, pe DN 2 E85, în judeţul Buzău, după ce o femeie a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina pe care o conducea s-a izbit de un parapet, după care s-a răsturnat pe câmp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Doiniţa Mihalache, un autoturism Logan condus de o femeie care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers a lovit un parapet metalic de pe marginea drumului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

O femeie de 53 de ani, aflată pe bancheta din sptate, a murit pe loc, în timp ce un bărbat de 45 de ani, șoferița de 20 de ani și alte două femei, de 47 și 49 de ani, au fost grav rănite și preluate de ambulanțe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Un mort şi patru răniţi grav într-un accident rutier produs pe DN 2 E85 în judeţul Buzău (VIDEO)