Antena Meniu Search
x

Doi muncitori care lucrau la un pod rutier au căzut în râu

Accident de muncă teribil de dimineaţă, în Bistriţa-Năsăud! Doi muncitori care lucrau la un pod rutier au căzut în râu, de la mai bine de şapte metri înălţime. Pasajul pietonal pe care erau s-a rupt, iar bucăţi de beton au căzut peste ei.

Vezi și

 Unul dintre muncitori e în comă şi a fost dus cu un elicopter SMURD la un spital din Târgu-Mureş. Colegul lui, de 36 de ani, are picioarele rupte. Pentru că nu putea să se mişte, el a strigat după ceilalţi muncitori. Colegii lor au venit şi i-au scos din râu şi de sub bucăţile de beton, care aproape i-au strivit.

Elicopterul SMURD l-a preluat pe bărbatul mai în vârstă şi l-a dus direct la Târgu-Mureş. Celălalt rănit a fost dus la un spital din Bistriţa. Se pare că cei doi tăiau cu flexul o bucată de balustradă, când trotuarul pe care erau a cedat.

Au căzut de la şapte metri, iar peste ei bucăţile din pod. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale este cea care face lucrările de reabilitare a podului. Cu siguranţă va urma o anchetă pentru că vorbim despre un accident de muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Doi muncitori care lucrau la un pod rutier au căzut în râu