Antena Meniu Search
x

Doi muncitori, prinşi sub un mal de pământ în timp ce lucrau la reţeaua de canalizare din Snagov

La cinci metri adâncime, acoperiţi de pământ, s-a dat lupta pentru viaţă pentru doi muncitori

Vezi și

La cinci metri adâncime, acoperiţi de pământ, s-a dat lupta pentru viaţă pentru doi muncitori. Oamenii lucrau la sistemul de canalizare, în Snagov, când malul s-a surpat peste ei. De la ora 12, pompierii, sunt în alertă şi încearcă să ajungă la cei doi.

Dar operaţiunea s-a dovedit extrem de complicată. Din groapa de peste cinci metri adâncime, doi bărbaţi n-au mai ieşit. Munceau pentru modernizarea reţelei de canalizare a localităţii Snagov când pământul s-a prăbuşit peste ei.

Pentru oamenii din groapă imposibilă a fost ieşirea. Alarma s-a dat puţin înainte de ora 12. În total, pe şantier, erau trei oameni, doi muncitori în şanţ şi unul la suprafaţă. Imediat după apelul telefonic la 112, pompierii au mers la locul incidentului.

Iniţial, cu lopeţi, pompierii au început să dezgroape. Malul de pământ însă s-ar fi surpat continuu, spun localnicii. Aşa că s-a trecut la asigurarea celor două maluri şi abia apoi au continuat săpăturile. Ore în şir. Cei doi muncitori ar fi lucrat aseară până târziu, iar astăzi s-ar fi întors pe şantier pentru câţiva bani în plus, câştigaţi din ore suplimentare. Reprezentanţii inspectoratului teritorial de muncă au ajuns şi ei în Snagov şi au început cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi muncitori, prinşi sub un mal de pământ în timp ce lucrau la reţeaua de canalizare din Snagov