Antena Meniu Search
x

Franţa: Doi români s-au întâlnit pentru a muri împreună într-un grav accident!

Destinul negru i-a adus faţă în faţă. La mii de kilometri distanţă de casă, doi români au fost implicaţi într-un accident tragic în Franţa

Vezi și

Destinul negru i-a adus faţă în faţă. La mii de kilometri distanţă de casă, doi români au fost implicaţi într-un accident tragic în Franţa

Caroseriile, din care cu greu să înţelege, că au fost, înainte, maşini, sunt dovada că impactul dintre cele două maşini a fost extrem de puternic. Cei aflaţi la volan n-au avut nicio şansă, deşi echipajele de salvare au ajuns în scurt timp acolo.

Pe şoferul camionetei, paramedicii l-au găsit la zece metri distanţă. Lovitura a fost atât de puternică încât a fost proiectat prin parbriz. Dragoş Damian împlinise 22 de ani de curând. Tânărul era fotbalist la Inter Ciugud. Iubea câinii, după cum se vede şi pe pagina lui de Facebook. Îşi updatase profilul chiar înainte să plece în ultima sa cursă. A pus o poză cu cel mai bun prieten. Acum, profilul lui este plin de mesaje de condoleanţe.

Din măsurătorile făcute la locul accidentului, se pare că tânărul ar fi încercat o depăşire riscantă, chiar la ieşirea dintr-o curbă. Vizibilitatea nu era bună, şi camioneta pe care o conducea a lovit un TIR ce venea din direcţie opusă. Cabina utilajului greu a luat foc iar şoferul, tot un român, în vârstă de 35 de ani, a murit pe loc. Camionul era înmatriculat în România, la fel şi maşina care tracta utilajul greu.

Impactul mortal a avut loc pe o şosea din nordul Franţei. Presa franceză spune că, în camionetă, alături de românul de 22 de ani se mai afla cineva. Victima este acum în stare gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Franţa: Doi români s-au întâlnit pentru a muri împreună într-un grav accident!