Meniu LIVE
Search
x

Doi şobolani, surprinşi într-o vitrină dintr-un supermarket din Sectorul 1. Animalele au împărţit frăţeşte un covrig

Deşi Clotilde Armand a anunțat că primăria a plătit direct sortatorii de deșeuri, astfel că Romprest a început să ridice guoiul, problema situaţiei din Sectorul 1 este departe de a se rezolva.

De Monica Palade la 16.06.2021, 15:14

Doi şobolani au fost surprinşi în vitrina unui supermarket din zonă în timp ce împărţeau frăţeşte un covrig.

Imaginea a fost publicată de Adrian Moraru, consilier general al Municipiului Bucureşti, alături de mesajul: "Şobolani în magazine. În sectorul 1. În CAPITALA CAPITALEI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl doreşti. Însă nu aşa se soluţioneaza conflictul cu ei. Cu toate astea PÂNĂ UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie şi boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la ţară ca să ne arate ei ca lupta cu "mafia"?", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Colonii de şobolani prin parcurile bucureştene

Mai multe colonii de șobolani au fost surprinse şi în parcurile din București. Oamenii nu îşi mai pot plimba liniştiţi copiii sau animalele de companie şi trebuie să îi păzească. În ultimele zile oamenii au filmat şobolani cât pisicile pe aleile parcului, chiar în zona teraselor de fiţe.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Doi şobolani, surprinşi într-o vitrină dintr-un supermarket din Sectorul 1. Animalele au împărţit frăţeşte un covrig