Antena Meniu Search
x

Doi soti din Piatra-Neamt, aflati in plin divort, s-au certat ca la usa cortului pentru copilul lor

Doi soti, aflati in plin divort, au mutat scandalul de acasa in centrul orasului Piatra-Neamt. S-au certat ca la usa cortului pentru copilul lor de sapte ani.

Vezi și

Mama sustine ca judecatorii i-au incredintat ei copilul si ca tatal l-ar fi luat cu forta din casa ei. Mai mult, barbatul ar fi amenintat-o moartea si a batut-o. Spiritele s-au incins din nou si doar jandarmii au reusit sa-i desparta pe cei doi.

O imbranceste fara niciun fel de remuscare. A uitat, se pare, ca cel putin in acte este sotia lui si, totodata, mama copilului lui de sapte ani.

Femeia a fost trasa de langa sotul ei de jandarmi si tot ei au incearcat sa o calmeze. Indurerata si cu fata plina de lacrimi, s-a tavalit prin iarba. Nici macar cuvintele mamei sale nu au reusitc sa o faca sa se linisteasca.

Cei doi soti sunt in plin proces de divort. Pana la pronuntarea definitiva, judecatorii au decis ca fiul lor sa ramana in grija mamei. Cu toate acestea, tatal ar fi luat copilul cu forta, in urma cu o luna.

Spiritele s-au calmat dupa ce au ajuns si politistii. Barbatul a fost condus la sectie pentru audieri, iar sotia lui a avut nevoie de ajutorul unui echipaj SMURD ca sa-si revina din soc. Ea isi va recupera fiul cu ajutorul unui executor judecatoresc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Doi soti din Piatra-Neamt, aflati in plin divort, s-au certat ca la usa cortului pentru copilul lor