Antena Meniu Search
x

Doi soţi din judeţul Harghita au ales să moară împreună

Mult prea săraci ca să poată plăti statului o datorie de 41 de mii de lei, doi soţi pensionari din judeţul Harghita au ales să-şi pună capăt zilelor.

Vezi și

 Mult prea săraci ca să poată plăti statului o datorie de 41 de mii de lei, doi soţi pensionari din judeţul Harghita au ales să-şi pună capăt zilelor. S-au sinucis în acelaşi timp şi în acelaşi mod.

Bărbatul a lucrat în mină vreme de 15 ani. A ieşit la pensie mai devreme, la vârsta de 54 de ani, însă adeverinţa de pensionare ar fi fost una falsă. De vină pentru acest lucru ar fi un funcţionar împotriva căruia s-a depus plângere la Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Harghita.

Au intrat imediat pe fir procurorii care au deschis o anchetă şi au concluzionat că omul trebuie să dea bani înapoi statului. El şi soţia lui nu au avut cei 41 de mii de lei, cumulul datoriei, aşa că au recurs la un gestul extrem şi sfâşietor.

S-au sinucis într-o anexă din gospodărie. Lângă trupurile fără viaţă, criminaliştii au găsit un bilet de adio iar pe masa din casă, două telefoane mobile, închise. În situaţia celor doi soţi sunt alte câteva zeci de pensionari din comuna harghiteană Bălan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi soţi din judeţul Harghita au ales să moară împreună