Antena Meniu Search
x

Doi tineri au vandalizat Urgenta Spitalului Judetean Sibiu

Alcoolul si nervii i-au facut pe doi tineri din Sibiu sa devasteze Unitatea de Primiri Urgente a spitalului judetean.

Vezi și

Culmea, indivizii fusesera transportati la unitatea medicala dupa ce se batusera intre ei. Au gasit, insa, subit, un asa-zis dusman comun: medicii, care le-au spus ca mai pot astepta pentru ca exista alti pacienti cu probleme mult mai grave.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale spitalului arata ca indivizii au avut rabdare doar doua minute jumatate. Unul dintre ei, bine ametit si fara tricou apuca furios un scaun cu rotile. Incearca sa il scoata afara, dar cel de-al doilea scandalagiu il opreste. Nu pentru a-l potoli, ci pentru a fi el cel care da primul lovitura. O bucata din scaun se rupe sub lovitura de picior, in timp ce primul individ smulge spatarul altuia. Ambii gesticuleaza nervos, desi abia se tin pe picioare. Scandalul continua pe holul UPU cu urletele celor doi. Par cei mai buni prieteni acum, desi cu doar cateva minute inainte se batusera intre ei.

"Au aruncat, au dat cu pumnii in pereti, au dat cu scaunele, au fost probleme si pe ambulanta SMURD, abia au ajuns cu ei la urgenta", a povestit Constantin Rosca, medic UPU Sibiu. Unii medici si asistente se incuie inspaimantati in cabinete in timp ce scaunele cu rotile par sa fie tintele preferate. Alte cateva zboara pur si simplu de peretii spitalului. La cinci minute dupa primele distrugeri patru politisti intra grabiti in unitatea medicala. Altii li se alatura imediat. Incatusati si aproape tarati de agenti, indivizii sunt scoti din unitatea de primiri urgente.

Politistii ii vor asculta si deschis dosare penale pentru ultraj si distrugere. "Politisti din cadrul biroului investigatii criminale Sibiu sunt la fata locului si efectueaza cercetari", a declarat Luciana Baltes, purtator de cuvant IPJ Sibiu. Pedeapsa poate ajunge la sapte ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri au vandalizat Urgenta Spitalului Judetean Sibiu