Antena Meniu Search
x

Doi tineri erau sa arda de vii intr-o masina, dupa o cursa nebuna pe strazile din Resita

O plimbare cu masina se putea termina tragic pentru doi tineri din Resita. Din cauza vitezei, soferul a sarit cu masina peste o bordura si s-a oprit intr-un stalp.

Vezi și

Soferul de 19 ani abia si-a luat permisul si a vrut sa-i arate unui prieten ce poate sa faca la volan. Demonstratia s-a transformat insa repede intr-o cursa de cosmar. N-a mai putut stapani masina si a intrat pe trotuar. Din fericire nu i-a iesit niciun pieton in cale. Dar i-a iesit un stalp.

“A patruns pe contrasens din cauza vitezei”, a declarat agentul sef Nicolae Teodorescu. In plus, “a derapat, a intrat intr-un stalp si a luat foc”, povestesc martorii.

Tinerii raniti au ramas in masina. Un alt sofer care a trecut prin zona a sunat la 112. “La sosirea la locul interventiei, masina ardea cu flacari violente”, a mentionat plutonierul major Mugurel Crisan de la ISU Semenic.

Dar focul nu ajusese inca la sofer si la prietenul sau. Amandoi au fost scosi din masina de pompieri. Pasagerul din dreapta s-a ales, in urma accidentului, cu o fractura de stern si cateva degete rupte.

Desi n-a consumat alcool, tanarul care era la volan este cercetat penal, pentru vatamare corporala din culpa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Doi tineri erau sa arda de vii intr-o masina, dupa o cursa nebuna pe strazile din Resita