Antena Meniu Search
x

Dorel, un bărbat de 57 de ani din Biertan, a fost găsit mort lângă un pârâu. Poliția crede că a fost ucis de vacile pe care le păzea

Un bărbat care a plecat cu animalele la pășunat, în localitatea Biertan, a fost găsit mort la o zi după ce poliția a anunțat dispariția lui. Cadavrul bărbatului a fost găsit într-un pârâu din zona localității Dumbrăveni.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 28.04.2021, 16:19

Dorel DARAGIU, bărbat de 57 de ani din Biertan, dat dispărut și găsit mort
Dorel a fost găsit mort pe marginea unui pârâu - IPJ Sibiu

Poliția a anunțat că un bărbat în vârstă de 57 de ani a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit, cerând ajutorul oamenilor să ofere informații ce pot duce la depistarea lui. 

Acesta a fost găsit a doua zi de un localnic din Biertan, într-un pârâu din apropierea localității Dumbrăveni și după primele indicii se pare că ar fi fost ucis chiar de către animalele pe care le supraveghea pe pășune.

La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 11,00, un localnic din Biertan a sesizat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni cu privire la faptul că, în extravilanul localității Dumbrăveni, într-un pârâu din zona denumită popular Blehi, se află cadavrul unui bărbat. La fața locului, polițiștii au găsit un bărbat decedat, cu partea inferioară a corpului în apă, iar în urma verificărilor efectuate persoana în cauză a fost identificată ca fiind DARAGIU DOREL, a cărui dispariție fusese sesizată  la data de 26 aprilie”, a anunțat IPJ Sibiu

Bărbatul ar fi fost ucis de vaci

Poliția spune că indiciile duc la ipoteza că bărbatul ar fi fost ucis chiar de vacile pe care le păzea. 

La examinarea sumară a cadavrului, efectuată de către medicul legist din cadrul S.M.L. Sibiu și polițiști, pe corpul bărbatului au fost observate diverse escoriații. Luând în considerare și faptul că vegetația din imediata apropiere a cadavrului era aplecată la pământ, iar în jurul bărbatului au fost identificate mai multe urme de copite, s-a conturat ipoteza că bărbatul ar fi fost atacat de către una sau mai multe dintre bovinele pe care le supraveghea. 

Trupul bărbatului a fost transportat la S.M.L. Sibiu în vederea efectuării necropsiei. La nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni s-a deschis o anchetă penală care vizează săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca, sub supravegherea unității de parchet competente, să fie stabilite toate circumstanțele care au condus la decesul persoanei în cauză”, a transmis IPJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dorel, un bărbat de 57 de ani din Biertan, a fost găsit mort lângă un pârâu. Poliția crede că a fost ucis de vacile pe care le păzea