Antena Meniu Search
x

Dosar greu, cu credite frauduloase

Dosar greu pe masa procurorilor DIICOT. Sorin Roşca Stănescu şi Adrian Sârbu au fost adusi astăzi ca să dea explicaţii în legătură cu contractarea de credite frauduloase

Vezi și

Dosar greu pe masa procurorilor DIICOT. Sorin Roşca Stănescu şi Adrian Sârbu au fost aduşi astăzi ca să dea explicaţii în legătură cu contractarea de credite frauduloase

Creditele ar fi fost luate de la aceeaşi bancă, în 2008. Patronul media Adrian Sârbu ar fi luat un credit de 4 milioane de dolari şi ar fi girat pentru sumă cu un contract de management încheiat cu un grup de presă internaţional. Fostul senator Sorin Roşca Stănescu ar fi contractat un credit pentru investiţii de trei miliioane de euro.

Ratele nu au fost achitate, iar garanţiile depuse au fost insuficiente pentru că banca să poată recupera banii. În acest dosar apare şi numele fostului consilier al lui Adrian Năstase, afaceristul Remus Truic. Acesta va fi probabil citat şi el. Aceste credite erau acordate într-o singură zi. Practic, în 24 de ore se depuneau şi actele, intrau şi banii în cont.

Un astfel de credit a fost contractat şi de Elena Udrea pentru achiziţionarea unui teren din Floreasca. În ceea ce o priveşte pe ea, cauza a fost declinată către DNA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Dosar greu, cu credite frauduloase