Antena Meniu Search
x

DOSAR PENAL în cazul accidentului de la Bâlea Lac. După verificările specialiştilor, autorităţile vor stabili cine va plăti pentru incident

Poliţiştii sibieni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentelor produse duminică la telecabina de la Bâlea şi în urma cărora au fost rănite şase persoane, între care un copil.

- Foto: ISU

Poliţiştii sibieni au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentelor produse duminică la telecabina de la Bâlea şi în urma cărora au fost rănite şase persoane, între care un copil.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat,pentru News.ro, că poliţiştii Secţiei IV Porumbacu au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului de telecabină de la Bâlea.

Poliţiştii vor aştepta rezultatele verificărilor efectuate de către specialiştii ISCIR, care trebuie să stabilească din ce motiv nu au putut frâna cele două telecabine şi au intrat cu viteză în staţiile de la Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, izbindu-se de peron.

După rezultatul anchetei specialiştilor, poliţiştii vor stabili împotriva cui se va îndrepta cercetarea penală, dacă acest lucru se impune, a mai spus sursa citată.

Reprezentanţii firmei private care administrează telecabina de la Bâlea susţin că instalaţia are toate avizele necesare şi reviziile la zi. 

Cinci persoane, între care două turiste din Norvegia şi Ungaria, au ajuns la Spitalul Judeţean Sibiu în urma accidentului în care au fost implicate două telecabine de la Bâlea, iar două dintre acestea rămân internate, în timp ce un copil de 4 ani rănit şi el în accident a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu, fratelui copilului rănit în accident, în vârstă de 8 ani, i s-a făcut rău în ambulanţă pe drumul de la Bâlea către Sibiu şi a primit şi el îngrijirile medicilor de la Spitalul de Pediatrie Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » DOSAR PENAL în cazul accidentului de la Bâlea Lac. După verificările specialiştilor, autorităţile vor stabili cine va plăti pentru incident