Antena Meniu Search
x

Dosar penal în cazul bătrânei care a murit după ce a băut apă contaminată cu fecale

Anchetatorii au deschis dosar penal de ucidere din culpă în cazul bătrânei care a murit după ce a băut apă infestată de la robinet

Vezi și

Anchetatorii au deschis dosar penal de ucidere din culpă în cazul bătrânei care a murit după ce a băut apă infestată de la robinet

Încă din prima zi, imediat după reparaţiile efectuate, conducerea companiei de apă a avut suspiciuni că apa ar avea probleme. Şi totuşi, au trecut sase zile până când conductele au fost oprite din nou. În tot acest timp, peste 200 de oameni au ajuns la spital.

Cei mai mulţi şi-au revenit până la urmă. O bătrână însă a murit. La fel ca toţi ceilalţi, femeia a început să se simtă rău, dar, pentru că nu a ştiut ce are, a continuat să bea apa infestată.

Pus în faţa faptelor, directorul de atunci al companiei a recunoscut că lucrurile au scăpat de sub control. "Eu personal, în calitatea pe care am avut-o de director general, să ştiţi că m-am zbătut să rezolv problemele care mi-au stat în cale. Asta m-a depăşit. Eu recunosc acest lucru".

La Parchetul din Dâmboviţa, sunt acum în lucru două dosare penale. Cauza a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte şi a fost trimisă organelor de poliţie pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Şi compania de apă a început propria anchetă. Deşi au trecut trei luni de când a curs apa infestată la robinete, concluziile întârzie să apară.

Actualul preşedinte al Consiliului de Administraţie a promis că va da rezultatele peste 10 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Dosar penal în cazul bătrânei care a murit după ce a băut apă contaminată cu fecale