Antena Meniu Search
x

Dosarul Madalinei Manole ar putea fi redeschis

Parintii artistei nu se impaca cu gandul ca fiica lor s-ar fi putut sinucide. Cer pedepsirea fostului lor ginere, Petru Mircea, pe care il considera responsabil pentru tragedie. Si spun ca au dovezi care nu au fost analizate bine, pana acum, de anchetatori

Vezi și

Este vorba despre niste pete de sange gasite in hol si in baie, gasite imediat dupa moartea Madalinei Manole. Probele au fost deja analizate de procurori, insa familia artistei cere o noua expertiza. Avocatii vor redeschiderea dosarului si audierea a inca trei persoane, printre ele si presupusa prietena a lui Petru Mircea.

Procurorii au decis, in cazul sotului artistei, neinceperea urmarii penale. Avocatii familiei Madalinei Manole au facut o plangere impotriva acestei ordonante.

Tribunalul Bucuresti ar trebui sa ia o decizie, miercuri. In cazul in care instanta va hotari sa trimita dosarul, din nou, la Parchet, Petru Mircea ar putea fi supus unui test poligraf. Tatal cantaretei spune ca fostul ginere ar trebui sa fie acuzat de crima cu premeditare si sa ajunga dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Dosarul Madalinei Manole ar putea fi redeschis