Antena Meniu Search
x

Dosarul Transferurilor: Un procuror cere pedepse mai mari pentru cei implicati

Procurorii DNA au cerut astazi ani greii de inchisoare pentru lotul condamnatilor din dosarul transferurilor! 40 de ani, insumati, dupa gratii pentru fratii Becali, Borcea, Copos, Meme Stoica sau Gica Popescu ar fi prea putin, au strigat magistratii

Vezi și

A fost circ la Inalta Curte, acolo unde galeria Rapidului i-a adus coliva lui Copos, iar Giovani a pus la pamant un cameraman. Ca uraganul au vrut sa treaca greii fotbalului romanesc prin padurea de camere si prin multimea de la Inalta Curte. Au fost cu nervi intinsi la maximum. Giovani a trantit un cameraman, dar cel care nu va uita ziua judecatii este Copos: "Toate actiunile le voi da lor, gratuit, sa cheltuie ei de acum inainte".

Coliva si lumanari i-a adus galeria Rapidului. Echipa bagata in insolventa de patron si trimisa in B de comisiile ligii. 50 de ultrasi au protestat, in zeghe, si l-au primit cu huiduieli pe Copos.

Pentru Giovani, procurorii au cerut astazi majorarea pedepsei de opt ani de inchisoare cu executare, pentru evaziune fiscala si in plus, pentru sfidarea curtii. Mai mult vor procurorii si pentru fratele mai mic, Victor Becali, si Cristi Borcea, amandoi cu condamnari de sapte ani cu executare. Cererea e valabila si pentru Meme care are o pedeapsa de patru ani si pentru George Copos, care a luat cinci ani la Curtea de Apel si al carui avocat i-a luat la sentiment pe judecatori. Vrea sa ajunga la nunta, in strainatate, la fata lui, Alexandra, saptamana viitoare.

Gigi Netoiu si Jean Padureanu au primit cu suspendare, dar azi, magistratii au cerut si pentru ei pedepse cu executare. Nici pentru fostul capitan al nationalei, procurorii nu au avut clementa. Gica Popescu a luat trei ani de inchisoare cu suspendare, dar i se cere executare, minimum patru ani.

In plus, magistratii vor sa recupereze si o parte din paguba. Cer confiscarea a 550.000 de dolari de la Copos si 330.00 de dolari de la Borcea.

"Cam asta inseamna dosarul Transferurilor: 10 volume, in total, peste 20.000 de file. Imaginati-va ca mai mult de 100 de oameni au dat cu sumbsemnatul in fata procurorilor si cel putin 800 de transferuri au fost luate la bani marunti pentru ca au fost considerate dubioase. S-au dat gauri in bugetele cluburilor de 10.000.000 de dolari, in total, iar statul s-a ales cu un prejudiciu de 1,5 milioane de dolari", a declarat Simona Botog,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dosarul Transferurilor: Un procuror cere pedepse mai mari pentru cei implicati