Antena Meniu Search
x

Elevele care şi-au împărţit pumni şi picioare într-o şcoală din judeţul Bacău, încurajate de colegi să se bată

O sală de clasă a fost scena unei bătăi sălbatice între mai multe eleve. Iniţial, două fete s-au luat la ceartă, iar de la înjurături la o încăierare în toată regula a fost doar un pas. Elevele şi-au împărţit pumni şi picioare, iar în tot acest timp colegii, în loc să intervină şi să le despartă, le încurajau să continue. 

Vezi și

Scene şocante într-un liceu din Comăneşti. O sală de clasă a fost scena unei bătăi sălbatice între mai multe eleve. Iniţial, două fete s-au luat la ceartă, iar de la înjurături la o încăierare în toată regula a fost doar un pas. Elevele şi-au împărţit pumni şi picioare, iar în tot acest timp colegii, în loc să intervină şi să le despartă, le încurajau să continue. 

La un moment dat, o altă fată a sărit în ajutorul uneia dintre protagoniste, iar scandalul a continuat. Totul s-ar fi întâmplat în primele zile de şcoală.

Directorul ar fi văzut însă imaginile de-abia ieri. Imediat a început o anchetă internă. De asemenea, cercetări va face şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Elevele care şi-au împărţit pumni şi picioare într-o şcoală din judeţul Bacău, încurajate de colegi să se bată