Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două mame îşi caută fiicele dispărute

Două mame îşi caută cu disperare fiicele. Lavinia şi Nicoleta au 15 ani. Au plecat împreuna spre şcoală, un colegiu din Braşov, dar nu s-au mai întors

de Redactia Observator

la 21.04.2015 , 19:51

Două mame îşi caută cu disperare fiicele. Lavinia şi Nicoleta au 15 ani. Au plecat împreuna spre şcoală, un colegiu din Braşov, dar nu s-au mai întors

Au dispărut de acasă, fără bagaje, fără acte şi fără bani. Familiile lor le-au trimis sute de mesaje şi le-au implorat să se întoarcă acasă. Mesajele postate de părinţi pe o reţea de socializare au impresionat foarte mulţi oameni. 

Două mame sunt unite în durere. Fiicele lor, Lavinia şi Nicoleta, au dispărut de acasă. Au plecat ieri dimineaţă spre Colegiul Tehnic din oraş, unde sunt eleve, şi nu s-au mai întors.

Vezi și

Prietena Laviniei, Nicoleta, a mai plecat de acasă în urmă cu patru luni. Atunci, un băiat a convins-o să-l însoţească la Bucureşti. Spre Capitală ar fi plecat şi acum. De data asta, împreună cu noua ei prietenă. O vecină le-a văzut când au urcat într-un autobuz.

Disperată, mama Laviniei a anunţat dispariţia fiicei ei pe o reţea de socializare. Un bărbat a sunat-o şi i-a spus că le-a văzut pe fete într-un tren, spre Bucureşti.

Fetele au plecat de acasă fără bagaje şi fără bani.

Dispariţia lor a fost anunţată de părinţi la poliţie. Când a plecat de acasă, Lavinia era îmbrăcată în geacă roşie şi pantaloni albaştri. Avea pantofi sport şi o geantă neagră. Prietena ei, Nicoleta, purta o geacă neagră, pantaloni şi tenişi gri. Cei care le-au văzut pe fete sunt rugaţi să sune la 112.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Două mame îşi caută fiicele dispărute