Antena Meniu Search
x

Două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Doi oameni au murit

Un accident cumplit a avut loc în Bihor, pe drumul care leaga Oradea de Cluj-Napoca. Două tiruri s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens. Iar bilanţul e înfiorător.

Vezi și

Scene cumplite. Printre rămăşiţele TIR-ului, pe carosabilul acoperit de încărcătura albă, unul dintre şoferi este întins pe jos. Fără suflare. Prinşi între fiarele celuilalt mastodont, şoferul şi pasagerul lui se luptă pentru viaţă.

Şoferul a supravieţuit. Tânărul de 28 de ani care se afla pe scaunul din dreapta a fost resuscitat de mai multe ori. Dar s-a stins în cele din urmă. Aceeaşi soartă a avut-o şi şoferul vinovat de producerea accidentului. Ar fi adormit la volan, cred poliţiştii.

În acel moment, TIR-ul a a intrat pe contrasens. Şi s-a izbit frontal de un altul, al cărui şofer n-a mai avut timp să evite impactul.

TIR-ul a distrus gardul unei case şi un autoturism de pe marginea drumului. O alertă de pericol a venit şi din altă parte. Însă n-a fost pericol de explozie. Granulele erau, de fapt, din plastic. În urma accidentului, două familii se pregătesc de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Doi oameni au murit