Antena Meniu Search
x

Două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Unul dintre şoferi a murit

Un accident cumplit a avut loc în Bihor, pe drumul care leaga Oradea de Cluj-Napoca. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre ele a intrat pe contrasens.

Vezi și

Bilanţul e înfiorător. În urma impactului, unul dintre şoferi a murit iar alţi doi bărbaţi din celălalt tir sunt grav răniţi. Ei au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Oradea.

În urma impactului, şoferul care se afla la volanul unuia dintre autotrenuri, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la spital în stare gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de recuperare.

Tânărul a pierdut foarte mult sânge, a intrat de mai multe ori în stop cardio-respirator, iar medici se luptă şi la această oră să îl ţină în viaţă. Pasagerul care se afla pe scaunul de alături, în momentul impactului, a suferit şi el leziuni multiple, la nivelul toracelui şi un traumatism facial. Starea lui este însă stabilă.

Din păcate, şoferul celuilalt TIR, în vârstă de 40 de ani, nu a mai putut fi salvat. A decedat, pe loc. Potrivit primelor date, bărbatul ar fi adormit la volan. În acele câteva secunde, TIRul a alunecat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu autoutilitara care venea din sens opus.

S-a crezut iniţial că unul dintre TIR-uri transporta azotat de amoniu, şi că, din acest motiv, exista pericol de explozie. S-a încercuit un perimetru de 800 de metri, şi s-a început evacuarea localnicilor.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că TIRul era de fapt încărcat cu granule de plastic. În ciocnire, a mai fost implicat un autoturism staţionat pe marginea drumului. Nimeni nu se afla însă în apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Două TIR-uri s-au ciocnit frontal. Unul dintre şoferi a murit