Antena Meniu Search
x

Dragobetele, sărbătorit cu muzică și dansuri populare

În mai multe oraşe, dragostea a fost sărbătorită în avans. Tot felul de evenimente au fost organizate de Dragobete, astfel că îndrăgostiţii de toate vârstele au avut de unde alege. Unii au tras chefuri de pomină, cu muzică şi dansuri populare.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 11:20

Vezi și

În mai multe oraşe, dragostea a fost sărbătorită în avans. Tot felul de evenimente au fost organizate de Dragobete, astfel că îndrăgostiţii de toate vârstele au avut de unde alege. Unii au tras chefuri de pomină, cu muzică şi dansuri populare. Alţii, dimpotrivă, au ales plimbări romantice într-un cadru inedit.

Un concert de jazz şi o cină romantică în tramvai. Aşa au petrecut seara câţiva îndrăgostiţi din Timişoara, care au reuşit să prindă un loc în tramvaiul turistic. Invitaţii au fost aduşi cu maşini de epocă.

În Braşov, Balul Dragobetelui, aflat deja la a doua ediţie, a adus împreună îndrăgostiţi de toate vârstele. De data aceasta, însă, petrecerea a fost autentic românească.

Feciorii din oraș au pregătit dansuri populare specifice zonei, iar mândrele au dansat jocul din străbuni, totul pentru a sărbători iubirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Dragobetele, sărbătorit cu muzică și dansuri populare