Antena Meniu Search
x

Unul dintre finalistii TopChef si-a deschis primul restaurant

La doar 22 de ani, Dragos Bercea a primit in dar, de ziua sa, "Cabana Vanatorilor" din Corbeanca

Vezi și

Chiar daca petrecerea e in Corbeanca, gazda nu-i Cristian Tantareanu. Lumea buna s-a adunat aseara sa vada restaurantului lui Dragos Bercea. "Locatia Cabana Vanatorilor este o locatie mai mult de vara, dar si iarna oaspetii nostri sunt invitati, pana la urma mancarea vanatoreasca este mai mult de iarna".

Cabana Vanatorilor din Corbeanca a fost un cadou pentru Dragos, de ziua lui, de la tatal sau, Stefan, si el un bucatar cu renume. "Ziua mea a fost cu cateva zile in urma si astazi am tinut sa facem deschiderea si sa afle toata lumea", a povestit tanarul.

Dragos nu este doar patronul restaurantului. Va sta aproape tot timpul in bucatarie. "Am bagat in meniul de aici si preparatele renumite cu care eu am ajuns la TopChef si pe care le-am facut la TopChef si, da, vor fi gatite de mine, in fiecare zi".

De la petrecerea de inaugurare a restaurantului nu puteau lipsi juratii si fostii colegi ai lui Dragos de la TopChef. "Asta e viitorul gastronomiei in Romania. 22 de ani si uite ce a facut el. Si ma bucur pentru el din tot sufletul cum a ajuns la nivelul sa deschida un restaurant".

Restaurantul Cabana Vanatorilor din Corbeanca va fi deschis de marti pana duminica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre finalistii TopChef si-a deschis primul restaurant