Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dragostea de biserica era sa-l bage in mormant! Un preot din Constanta a lesinat in timpul slujbei la Sfantul Mina

Dragostea de biserica era sa-l bage in mormant! Un preot din Constanta a lesinat in timpul slujbei, in fata bisericii ferecate, suparat ca lacasul i-a fost instrainat. Preotul n-a vrut sa renunte la Casa Domnului, asa ca astazi a tinut slujba in curte.

de Redactia Observator

la 13.03.2013 , 19:12

Sunt momente de panica pentru zeci de credinciosi. In mijlocul lor, preotul se lupta sa respire. Cu rugaciuni, cu sfaturi, cu apa si cu lacrimi, oamenii incearca sa-l readuca la viata. Dar preotul ramane nemiscat, intins pe jos in fata bisericii.

A cazut ca secerat, in timpul slujbei, in mijlocul credinciosilor. Rugaciunile le-au inghetat tuturor pe buze, cand preotul lor, un munte de om, s-a prabusit fara motiv.

Preotul a fost resuscitat minute in sir de medici, chiar la usa bisericii. Eforturile lor au fost dublate de rugaciunile preotilor, care au continuat suljba. Dupa minute de resuscitare, colegul lor a fost dus la spital.

Vezi și

Nu era bolnavicios. Avea insa o suparare. Biserica Sfantul Mina, unde slujea, a fost pusa ieri sub lacat, dupa ce un alt preot a donat-o unei asociatii umanitare.

Astazi, lacatul de la usa bisericii a fost spart de politisti. Cand isi va reveni, preotul se va intoarce la altar.

 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Dragostea de biserica era sa-l bage in mormant! Un preot din Constanta a lesinat in timpul slujbei la Sfantul Mina