Antena Meniu Search
x

Drama de pe lac! Un copil și-a pierdut viața sub ochii prietenilor!

Un băiat de 13 ani care a mers la scăldat deşi nu ştia să înoate a fost adus la mal de pompieri. A dispărut sub luciul apei în faţa prietenilor săi, care au încercat în zadar să-l ajute. Din apa adâncă de patru metri a fost scos după două ore.

Vezi și

Un băiat de 13 ani care a mers la scăldat deşi nu ştia să înoate a fost adus la mal de pompieri. A dispărut sub luciul apei în faţa prietenilor săi, care au încercat în zadar să-l ajute. Din apa adâncă de patru metri a fost scos după două ore 

Copilul de 13 ani a plecat cu prietenii la scăldat într-o comună vecină, fără să-şi anunţe părinţii.

"A venit cu alţi copii și a intrat cu zâmbetul pe buze în lac, chiar dacă nu ştia să înoate", povestește cu inima zdrobită tatăl micuțului

A crezut că e un joc, dar sub privirile prietenilor săi a dispărut în apa adâncă de patru metri. Băieţii au sărit după el, dar nu l-au putut aduce la mal. Pe mal tatăl aştepta o veste de la pompierii care-i căutau băiatul.

Şi după două ceasuri a primit-o. Dar nu s-a putut bucura. Din păcate nu se mai poate face nimic. Au trecut mai mult de două ore de când a intrat în apă şi în aceste cazuri, resuscitarea nu are niciun sens.

Trupul băiatului a ajuns la institutul de medicină legală. De acolo îl vor lua părinţi să-l ducă pe ultimul drum

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Drama de pe lac! Un copil și-a pierdut viața sub ochii prietenilor!