Antena Meniu Search
x

Drama familiei din Rodna care își îngroapă fiul de 5 ani. Tatăl băiatului a făcut apeluri disperate să ajungă în țară

Tatăl copilului de cinci ani din Rodna, care a murit după ce a căzut cu bicicleta într-un pârâu care trece prin localitate, era blocat în Spania la momentul tragediei și nu mai spera să ajungă să-și strângă în brațe puiul, pentru ultima dată.

de Redactia Observator

la 05.06.2020, 09:11

Tatăl băiatului de 5 ani din Rodna a făcut apeluri disperate să ajungă în țară
Tatăl băiatului de 5 ani din Rodna a făcut apeluri disperate să ajungă în țară - Facebook/Arsente Ioan Slavoaca
  • Copilul a căzut cu bicicleta în pârâu miercuri, 3 iunie, iar în cursul nopţii a murit. 
  • Tragedia este cu atât mai mare cu cât familia a mai pierdut un copilaș, în urmă cu câțiva ani.

Tragedia s-a petrecut miercuri, 3 iunie, iar în cursul nopţii băieţelul a murit. 

Tatăl băiatului, Arsente Ioan Slăvoacă, munceşte în Spania, în zona Valencia, de mai mulți ani. Vestea morții fiului său a căzut ca un trăsnet.

„Nu pot să cred că ne-ai părăsit. Noi, părinţii suntem distruşi, bunicii la fel. Din cauza unei biciclete ţi-ai pierdut viaţa, bicicleta ţi-a cumpărat-o să te bucuri, dar văd că bicicleta a adus numai tristeţe. Trebuia să fiu acasă să-mi îmbrăţişez fiul, dar din cauza virusului mi s-au anulat toate zborurile. Acum s-a dus la cer şi nu l-am putut îmbrăţişa”, scrie Arsente pe contul său de Facebook.

Părintele a încercat disperat să ajungă acasă, să-şi îngroape copilul, drama fiind cu atât mai mare cu cât familia Slăvoacă a mai pierdut un copil în vârstă de 3 ani.

Ultimile cuvinte ce mi le-ai spus: te iubesc tata, te aştept acasă. Ultimul an ce am vrut să îl fac în Spania, am vrut să fiu alături de voi, dar uite nu s-a putut”, a mai scris bărbatul.

Ulterior, apelul său disperat a fost ascultat, iar părintele a reușit să plece cu o mașină din Spania, spre România, pentru a-și conduce fiul pe ultimul drum, potrivit unei postări făcute pe Facebook.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Drama familiei din Rodna care își îngroapă fiul de 5 ani. Tatăl băiatului a făcut apeluri disperate să ajungă în țară