Antena Meniu Search
x

Dramă cumplită într-o familie din Suceava. Fiul mort de COVID-19, părinții în stare gravă în spital. „Va fi singur!”

Dramă incredibilă într-o familie din Suceava, unde părinții unui tânăr de 37 de ani, mort din cauza COVID-19, nu își pot conduce fiul pe ultimul drum, ei înșiși fiind în stare gravă din cauza coronavirusului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 27.04.2020, 11:48

Rudele așteaptă la cimitir să își îngroape morții de COVID-19
Rudele așteaptă la cimitir să își îngroape morții de COVID-19 - Profimedia Images
  • Cristian avea 37 de ani și a murit infectat cu COVID-19.
  • Tânărul suferea de insuficiență renală și făcea dializă de 10 ani.

Moartea tânărului de 37 de ani din cartierul sucevean Burdujeni a fost anunțată duminică seară de Grupul Comunicare Strategică. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristian, în vârstă de 37 de ani a fost internat la Spitalul județean de Urgență Suceava în data de 10 aprilie. Bărbatul suferea de insuficiență renală și făcea dializă încă din 2010.

Părinții, care se pare că au luat virusul de la el, sunt în spital, în stare gravă, iar fratele său, aflat în Norvegia, nu poate ajunge în țară. 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al tânărului va fi ridicat de la morga unității spitalicești de o verișoară. 

”Nu pot să cred ce ni se întâmplă. E adevărat că făcea dializă de mulți ani, dar se descurca. Era rezistent. Cel puțin a fost, până acum. Virusul ăsta l-a doborât. L-a luat din spital și noi, am luat de la el. Nici nu putem fi lângă el, la cimitir. Îl ia o nepoată mâine și îl îngroapă în cimitirul din Burdujeni. Mie mi-au spus că a murit și eu mi-am sunat soția. Doamne, cât a plâns. Mai avem un băiat dar muncește în Norvegia și nu poate veni în țară. Va fi singur mâine”, a spus cu vocea gâtuită de durere, tatăl lui Cristian, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Dramă cumplită într-o familie din Suceava. Fiul mort de COVID-19, părinții în stare gravă în spital. „Va fi singur!”