Antena Meniu Search
x

„Acolo m-aţi fi găsit mort!” Drama evadatului Onorel, care căuta ”şoricioaică” să se omoare la mormântul copilului (Video)

Onorel Lupu, bărbatul care a evadat din Penitenciarul Ploiești în ziua de Paşti, trăia o adevărată dramă și tot ce și-a dorit a fost să ajungă la mormântul copilului său.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.05.2020, 09:23

Momentul capturării lui Onorel Lupu de către localnici Vezi și
  • Onorel Lupu a evadat din Penitenciarul Ploiești în ziua de Paşti.
  • Bărbatul a fost prins de localnici, după 32 de zile în care s-a ascuns într-o pădure de la marginea localității.

După 32 de zile pe fugă, cu peste 100 de polițiști pe urmele sale, ”haiducul” Onorel era epuizat, flămând şi nerăbdător să ajungă pentru ultima dată în locul cel mai drag lui, mormântul copilului său. 

Ar fi aprins o candelă la căpătâiul băiatului şi apoi şi-ar fi pus capăt zilelor, spune el. A fost prins în cursul zilei de vineri, 15 mai.

Drama din spatele ”Haiducului”, aşa cum a fost poreclit de poliţiştii care l-au căutat zile la rând prin pădurile din Păcureţi, i-a impresionat pe anchetatorii care au reuşit să stea de vorbă cu el, imediat după ce a fost capturat, scrie Adevarul.

Potrivit acestora, Onorel intra în curțile oamenilor nu cu gândul să fure mâncare. Ci în ultimele zile căuta otravă și să-şi pună capăt zilelor la mormântul lui Claudiu, fiul lui care a murit la nici doi ani de zile.

Ştia că oamenii au prin poduri ”şoricioaică”, otravă pentru şoareci.

”Aici m-aţi fi găsit mort”, le-a mărturisit Onorel anchetatorilor. Acesta era scenariul. Să găsească boabele de otravă pe care să le înghită imediat ce-ar fi ajuns la mormântul lui Cătălin, băiatul lui. 

N-a mai apucat să-şi ducă planul până la capăt, fiind prins pe către oamenii din sat.

Bărbatul a fost încarcerat şi cel mai probabil va fi dus la Penitenciarul-Spital Jilava, unde va rămâne sub supraveghere, dat fiind intenţiile sale suicidale.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » „Acolo m-aţi fi găsit mort!” Drama evadatului Onorel, care căuta ”şoricioaică” să se omoare la mormântul copilului (Video)