Antena Meniu Search
x

A castigat dreptul la indemnizatie de handicap chiar inainte sa moara

Sunt si cazuri in care razboiul cu statul este castigat dupa ani de procese. Pentru toate exista insa si un pret, iar pentru o femeie fara un picior, din Alba, pretul a fost chiar viata.

Vezi și

Femeia a castigat dreptul la indemnizatia de handicap, insa bucuria a durat doar o saptamana. Fiica si ginerele spun sa supararea a doborat-o pe batrana de 93 de ani.

O grija care apasa prea tare pe umerii batranei de 93 de ani. “Doi ani si jumatate tot am fost prin tribunale si la instanta penru soacra mea, sa-i dea banii care erau un drept de la stat si nu din buzunarul primarului sau de la altcineva din comuna”, spune ginerele femeii.

In acesti ani, chipul femeii a fost brazdat de si mai multe griji, asta in loc sa se bucure de batranete. Ca dovada pentru suferinta ei, statea chiar piciorul amputat pe care l-a pastrat pentru ca isi dorea sa ii fie pus la loc in momentul decesului.

Iar dorinta femeii a fost respectata cu sfintenie de fiica sa. Batrana si-a dat duhul cu sufetul impacat. Cu o saptamana inainte si-a castigat dreptul in instanta la indemnizatia de handicap si la un insotitor. Nu a apucat sa vada banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » A castigat dreptul la indemnizatie de handicap chiar inainte sa moara