Antena Meniu Search
x

Drumarii au gresit calculul pentru doua sosele diferite ce ar fi trebuit sa se intalneasca la jumatate

Drumurile lor nu se vor intalni niciodata! Doua sosele diferite au fost construite intre Cluj si Bihor. Ar fi trebuit sa se intersecteze la jumatate, dar un calcul gresit i-a facut pe muncitori sa construiasca doua drumuri ce nu duc nicaieri.

Vezi și
In 2008, drumarii din Cluj au pus pe hartie un plan maret: o sosea spre Bihor. Tot asta au vrut si bihorenii. Si unii si altii, s-au pus pe construit. Culmea - cu ACEEASI FIRMA!  “Din pacate, cei care au initiat acest proiect acum cinci ani de zile nu au stat la masa cu cei de la Bihor”, sustine presedintele Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu.

Planul, cel putin pe hartie, era ca cele doua drumuri sa se intalneasca la jumatate. Doar ca, dupa 22 de kilometri, la Ic Ponor, drumarii din Cluj si-au dat seama ca s-au ratacit. Au oprit lucrarile si au facut cale intoarsa. Asa a aparut drumul spre nicaieri. “Practic si sa vrem sa intervenim acolo, nu vom putea”, a mai spus Uioreanu.

O neputinta platita scump. Drumul spre nicaieri a costat 27 de milioane de euro si a fost finantat din bani europeni, obtinuti cu greu. “O parte din sumele pe care Consiliul Judetean le-a cheltuit acolo nu vor putea fi recuperate”, a tinut sa sublinieze Horea Uioreanu.

Autoritatile cauta acum alti bani ca sa indrepte drumul si greseala tipic romaneasca.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Drumarii au gresit calculul pentru doua sosele diferite ce ar fi trebuit sa se intalneasca la jumatate