Antena Meniu Search
x

Un adolescent a murit intr-o drumetie pe munte

Un adolescent de 16 ani si-a pierdut viata intr-o aventura pe munte, langa o localitate din judetul Alba. Baiatul a urcat pe un traseu dificil alaturi de intreaga familie, fara sa poarte un echipament corespunzator.

Vezi și

La un moment dat si-a pierdut echilibrul si a cazut mai bine de 20 de metri printre stanci. Salvamontistii l-au gasit fara suflare.

Salvamontistii au ancorat targa la un bolvan imens, ca sa poata transporta trupul neinsufletit pe terenul abrupt si accidentat. De astfel de stanci s-a lovit baiatul de 16 ani, dupa ce a cazut de la peste 20 de metri inaltime.

Dupa ce au trecut si de ultima panta, salvatorii si-au continuat drumul cu masina, catre o ambulanta care i-a asteptat la poalele muntelui.

Interventia a durat aproape patru ore, timp in care adolescentul n-a dat niciun semn de viata. Medicii nu au reusit sa infaptuiasca o minune.

Baiatul care a murit si fratele lui si-au urmat parintii pe munte. Din cauza ploilor, traseul a devenit alunecos, iar cei patru nu erau echipati corespunzator.

Cei patru venisera in vacata, intr-o comuna din zona, si nu s-au informat inainte sa plece in drumetie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un adolescent a murit intr-o drumetie pe munte