Antena Meniu Search
x

Video Drumul între Broșteni și Crucea, blocat de o săptămână din cauza alunecărilor de pietre. Autorităţile dau neputincioase din umeri

Circulaţia pe o şosea din judeţul Suceava este blocată de o săptămână. Drumul între Broșteni și Crucea a fost închis în urma unor alunecări de pietre de pe versant. Cei mai afectați sunt localnicii care fac naveta zilnic, între cele două localități. Unii dintre ei riscă și tranzitează porțiunea în ciuda avertismentelor autorităţilor.

de Angela Bertea

la 04.09.2022, 15:33

Vezi și

De mai bine de o săptămână situaţia este aceeaşi, adică drumul este închis. Cu toate acestea, sunt şoferi care îşi asumă riscul şi trec, ignorând restricţia. De asemenea, sunt oameni care fac naveta pentru a ajunge la muncă, aşa că vin până în zonă pe jos.

Cei care vor să ajungă de la Broşteni la Crucea şi invers au de înconjurat aproape 100 de kilometri. Sunt elevi navetişti şi cadre didactice care de mâine sunt nevoiţi să facă un ocol.

Alunecarea de pietre este încă activă, iar autorităţile nu îşi asumă redeschiderea drumului. Spun că aşteaptă ca vremea să le permită şi încearcă să găsească soluţii. În acest moment, plasele de siguranţă sunt distruse, aşa că sunt ineficiente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Drumul între Broșteni și Crucea, blocat de o săptămână din cauza alunecărilor de pietre. Autorităţile dau neputincioase din umeri