Antena Meniu Search
x

16 imigranţi descoperiţi în duba condusă de un şofer român, în Ungaria (Video)

Un şofer român a fost prins de poliţiştii din Ungaria în timp ce transporta 16 imigranţi ilegali cu o dubă. 15 afgani şi un irakian au fost descoperiţi în duba şoferului român. Bărbatul a fost arestat, iar imigranţii transportaţi la frontieră, pentru repatriere.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.07.2019, 23:39

Român prins cu 16 imigranţi în dubă - 444.hu

Un şofer român a fost prins de poliţiştii din Ungaria în timp ce transporta 16 imigranţi ilegali cu o dubă.

15 afgani şi un irakian au fost descoperiţi în duba şoferului român. Bărbatul a fost arestat, iar imigranţii transportaţi la frontieră, pentru repatriere.

16 imigranţi descoperiţi în duba condusă de un şofer român, în Ungaria

Un român a fost arestat în Ungaria, după ce a fost prins că transporta în dubă, în lov de marfă, șaisprezece imigranți ilegali, a anunţat purtătorul de cuvânt al Procuraturii Győr-Moson-Sopron, Katalin Gál, citat de 444.hu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit procuraturii, bărbatul a condus cu imigranţii închişi în duba sigilată ermetic ore întregi, fără să se oprească. Imigranții reuşeau să respire doar prin deschizăturile pe care reuşiseră să le facă după ce au rupt garniturile de cauciuc de pe interiorul uşii.

Masina a fost oprită de Poliţie în apropierea orașului Sopron, la kilometrul 64 de pe autostrada 85. Poliţiştii precizează că autorităţile din Luxemburg aveau emis un mandat împotriva lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » 16 imigranţi descoperiţi în duba condusă de un şofer român, în Ungaria (Video)