Antena Meniu Search
x

Prajiturile, la mare căutare de Ziua Îndrăgostiților. Cofetarii n-au timp nici să respire

Doar câteva zile ne mai despart de Valentine's Day, ziua în care îndrăgostiţii îşi declară iubirea unul faţă de celălalt. Verbal şi prin cadouri. În ajutor le sar şi cofetarii, pentru că darurile dulci sunt mereu binevenite. Şi nu vă gândiţi că veţi găsi aceleaşi specialităţi din anii trecuţi.

de Redactia Observator

la 08.02.2019, 16:53

Vezi și

Doar câteva zile ne mai despart de Valentine's Day, ziua în care îndrăgostiţii îşi declară iubirea unul faţă de celălalt. Verbal şi prin cadouri. În ajutor le sar şi cofetarii, pentru că darurile dulci sunt mereu binevenite. Şi nu vă gândiţi că veţi găsi aceleaşi specialităţi din anii trecuţi. Maeştrii dulcelui se autodepăşesc în fiecare zi, în perioada asta.

Comenzile de dulciuri şi prăjituri speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor vin unele peste altele. Şi cum pretenţiile cresc de la an la an, cofetarii n-au timp nici să respire. Bezeluţe, biscuiţi, perluţe de ciocolată, inimoare din ciocolată, flori naturale - toate sunt la mare căutare.

Şi preţurile diferă, în funcţie de ingredientele alese. De exemplu, pentru un tort cu mouse de ciocolată albă în mijloc, cu cremă de fructe sau acoperit cu unt de cacao. dovada dragostei va costa ceva mai mult, în jur de 80-100 de lei.

Există însă suficiente variante şi pentru cei cu buget mai redus, cum ar fi turta dulce personalizată. În formă de inimă şi frumos împachetată, ea va aduce, fără îndoială, un zâmbet cald celui drag.

Cu un cadou atât de dulce, personalizat şi. făcut cu multă dragoste, n-ai cum să dai greş de Ziua Îndrăgostiţilor, spun cofetarii. Drept dovadă, vânzările de torturi şi prăjituri explodează în fiecare an, în preajma zilei de 14 februarie şi de Dragobete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Prajiturile, la mare căutare de Ziua Îndrăgostiților. Cofetarii n-au timp nici să respire