Antena Meniu Search
x

Dupa ce a fost ales presedintele rromilor, Florin Cioaba a dat mare bairam

Dupa ce a fost ales presedinte, regele a dat bairam. Dupa doua zile de congres, in care s-a decis ca rromii vor avea un pasaport special regele Cioaba, supusii si oaspetii sai de peste hotare au petrecut cum numai ei stiu s-o faca. Au umplut mesele cu purcelusi de lapte si curcani si au dat drumul la muzica.

Vezi și

Cioaba. Florin Cioaba. Rege si presedinte. Singurul rege presedinte. Reales ieri, la Sibiu, capetenie a romilor. Ales de ziua rromilor. 2 motive potrivite pentru zaiafet. Petrecerea s-a intins pana tarziu in noapte. Curcanii de casa, desi nu foarte mari, au primit cele mai multe ocheade. Si, bineinteles, din ei s-au servit cele mai multe portii.

Cu asemenea meseni, slabuti, nimeni nu si-a facut griji ca mancarea nu va ajunge. “Asa facem noi, cu multa carne, ca sa fie masa bogata! Chiar daca nu se mananca, dar sa fie acolo, pe masa! Sa fie placut ochiului!”, povesteste bucatarul.

N-au lipsit nici purceii crocanti, vreo zece la numar. De nota zece au fost si muzicantii si dansatorii, veniti sa puna pe jar mesenii.

Tot la Congres, s-a hotarat ca romii sa aiba legitimatii speciale. Pentru o monitorizare mai atenta a lor - cu identitatea, tara de provenienta si tot ce mai e nevoie. Fiecare fapta "necurata" acolo o sa fie inscrisa.

Si-acum, pentru prima oara, v-arat cum arata un pasaport. Acest pasaport se va da membrilor organizatiei, deci noi nu obligam pe nimeni, doar acelora care vor sa adere la IRU!”, a spus Florin Cioaba.

Legitimatiile vor costa zece euro si se pot obtine in aproximativ sase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Dupa ce a fost ales presedintele rromilor, Florin Cioaba a dat mare bairam