Antena Meniu Search
x

Dupa doar o luna de burlacie, Dorin Cocos se insoara cu o basarabeanca

Dupa doar o luna de burlacie, Dorin Cocos se insoara. Din nou. A lasat in urma casnicia cu Elena Udrea si vrea sa paseasca iarasi spre altar. De data asta, alaturi de o basarabeanca mult mai tanara decat el.

Vezi și

Diana Roibu va deveni curand doamna Cocos. Are 26 de ani si tot 26 de ani o despart de logodnicul ei, in varsta de 52 de ani.

Pe Diana a cunoscut-o anul trecut, in Dubai. Chiar daca, teoretic, era inca insurat cu Elena Udrea, Cocos s-a lasat sedus de basarabeanca de 26 de ani.

O dragoste-fulger, implinita cu o nunta. Un deznodamant criticat de prietenii afaceristului. Gurile rele spun ca nimeni nu vrea sa-i fie nas la nunta cu Diana. Chiar si asa, basarabeanca va imbraca rochia de mireasa pe 15 septembrie, la Palatul Snagov.

Palatul Snagov este locul preferat de vedetele care vor nunti elegante, dar mai ales discrete. Aici, departe de ochii presei, s-a casatorit anul trecut si Elena Basescu.

Cealalta Elena a politicii romanesti nu a avut parte de o nunta la fel de fastuoasa. Elena Udrea s-a casatorit cu Dorin Cocos doar civil, intr-un consulat din New York. Nimic nu parea sa le ameninte casnicia.

Dupa 10 ani de mariaj, cei doi au divortat luna trecuta. Pentru Dorin Cocos, burlacia n-a durat mult. Iar din septembrie, va purta din nou verigheta pe deget.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Dupa doar o luna de burlacie, Dorin Cocos se insoara cu o basarabeanca