Antena Meniu Search
x

După sarmale şi prăjituri, urmează cura de detoxifiere! Ardeiul roşu, ceapa şi castravetele sunt numai bune

Crăciunul a trecut, dar kilogramele au rămas! Cele mai multe femei şi-au cumpărat rochii elegante pentru Revelion şi vor să mai poată să le îmbrace.

Vezi și

Crăciunul a trecut, dar kilogramele au rămas! Cele mai multe femei şi-au cumpărat rochii elegante pentru Revelion şi vor să mai poată să le îmbrace. Aşa că după sarmale şi prăjituri, urmează cura de detoxifiere.

Bucătarul taie carnea de vită în felii subţiri şi o pune pe grătarul încins. Ca să fie suculentă, carnea trebuie gătită mediu. Se ţine un minut pe o parte, după care este întoarsă. Secretul gustului stă în cât de fragedă este.

Ardeiul roşu, ceapa şi castravetele sunt tăiate cu migală în felii subţiri. Numai bune în perioada de detoxifiere.

Salata exotică este gata. Iar bolul este plin de culoare. Morcovul şi ceapa albă sunt tăiate spiralat. De aici vine şi numele preparatului.

Avocado este unul din ingredientele de bază. Se taie mai întâi în jumătate, apoi în felii subţiri. Mango, ananas şi căpşuni, toate puse pe un pat de salată verde.

Desertul este gata. Însă, e fără zahăr şi are puţine calorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » După sarmale şi prăjituri, urmează cura de detoxifiere! Ardeiul roşu, ceapa şi castravetele sunt numai bune