Antena Meniu Search
x

DURERE nesfârşită în casa lui Mihai Toma, MORT la Dâmbovicioara: Plutonierul urma să FACĂ NUNTĂ în toamnă. ULTIMUL MESAJ trimis viitoarei soţii (VIDEO)

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma (38 de ani) este unul dintre cei trei militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte care şi-au pierdut viaţa în accidentul din judeţul Argeş, produs joi după-amiază.

Durere nesfârşită în casa plutonierului-major Mihai Ionuț Toma, unul dintre cei trei militari din cadrul Batalionului 30 Vânători de Munte care şi-au pierdut viaţa în accidentul din judeţul Argeş, produs joi după-amiază.

Mihai Toma avea 38 de ani și era necăsătorit, mama lui declarând, pentru Observator, că bărbatul ar fi vrut să oficializeze relaţia pe care o avea în toamna acestui an sau cel mai târziu în primăvara anului viitor.

Femeia povesteşte cu lacrimi în ochi că Mihai Toma dorea, de asemenea, să plece într-o nouă misiune în Afganistan. 

Pe acelaşi subiect

"Vroia să plece în Afganistan. Şi i-am zis: Nu mai pleca, mamă. Nu mai pleca. Şi iată că a murit aici şi nu a murit în Afganistan", a declarat mama îndurerată.

Partenera de viaţă a lui Toma a povestit că ultimul dată a vorbit cu viitorul ei soţ cu doar o oră înainte de accidentul care i-a luat viaţa. "Am vorbit la 8 fără cinci minute. Mi-a spus că au plecat din bază şi că vin spre Câmpulung. Crede că pe la ora 22.00 va ajunge acasă. 

Mihai Toma era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » DURERE nesfârşită în casa lui Mihai Toma, MORT la Dâmbovicioara: Plutonierul urma să FACĂ NUNTĂ în toamnă. ULTIMUL MESAJ trimis viitoarei soţii (VIDEO)